THUAJI JO MARTESËS ME DETYRIM! SI ÇDO NJERI EDHE TI KE TË DREJTËN TË VENDOSËSH LIRISHIT, NËSE DËSHIRON TË MARTOHESH DHE ME CILIN!

NE TË INFORMOJMË DHE TË MBËSHTESIM TY, NËSE JE I KËRCËNUAR APO I PREKUR NGA NJË MARTESË ME DETYRIM.

Egzistojnë shumë mënyra, se si vajzat të mund të jetojnë jetën e tyre! Qëllimi ynë është të forcojmë vajza, gra të reja si edhe të rinj të prekur nga martesa me detyrim, në mënyrë që ata të mund të jetojnë duke vendosur vetë sipas dëshirave dhe përfytyrimeve të tyre vetjake. Djem dhe burra (Më shumë informacione për djem dhe burra këtu.) të kërcënuar ose të prekur gjithashtu mund të na kontaktojnë.

 

Këshillimi është falas dhe anonim dhe zhvillohet nëpërmjet telefonit, 'kokë më kokë' edhe online.

NJË MARTESË ME DETYRIM ËSHTË GJITHMONË NJË DHUNIM MASIV I TË DREJTAVE TË TUA PERSONALE. DASHURIA DHE JETA BASHKËSHORTORE NUK DUHET KURRË TË KENË TË BËJNË ME DETYRIMIN!

Ne të ofrojmë Ty informacione në gjuhën gjermane, turke, arabe, angleze, frëngjishtkurde und shqipe.

 

Zorla evliliğe hayır - Biz seni destekliyoruz! Her insanın olduğu gibi, senin de kiminle evleneceğine serbest karar verme hakkın var.

No Forced Marriage – We will support You! Like any human being you have the right to make your own decision, whom you wish to marry.

Non au Mariage Force - Nous vous soutenons! Comme tout etre humain tu aussi le droit de décider, si et avec qui tu veux te marier!

Ji zewaca bi zorê re na – em ji bo te alîkarin! Weke her merovî mafê te heye, ku tu bi ser xwe qerar bide, ku tu dixwaze bi kîjan mirovî re bi zewice.

Përgjigje me “jo” martesës së detyruar – ne të përkrahim ty! Si çdo njeri edhe ti ke të drejtën tënde, që me vullnetin tënd të vendosësh, se me cilin do të martohesh.

.لا للزواج بالإكراه - نحن نساندك! - لكِ أيضاً مثل كل البشر حق الاختيار بحرية، بمَنْ تريدين أن تتزوجين

         بدون ازدواج اجباری - ما از شماحمایت خواهیم کرد! مانند هر انسانی ،شما حق دارید تصمیم بگیرید که می خواهید با چه کسی ازدواج کنید.


 
Faqja e internetit është pjesë e ofertës "Qëndra këshilluese e specializuar kundër martesës me detyrim", e cila operohet nga Shtëpia e Vajzave Bielefeld dhe financohet nga Ministerium für Heimat, Kommunales, Bau und Gleichstellung des Landes NRW.